Sommaren börjar lida mot slutet...

Jag hade tänkt att skriva detta i natt när jag kom hem efter en kväll på byn, men som vanligt så fastnade jag i ett spel och vips så va klockan 4....
Jag räknade med en hemmakväll i soffan framför tv:n ( eller datan.... ) igår men hux flux så vaknade Mia ur sitt ide och hade fixat hundvakt eller man ska kanske säga barnvakt eftersom Torre är som ett barn för Mia....hi hi. Självklart så hakade jag ju direkt på då. Jag messade till Agge som oxå hon hade tänkt att ta det lugnt denna helg. Vi bestämde möte utanför Trossen där vi handlade med oss kött mm. Vi inhandlade även en engångsgrill eftersom det va just grilla som vi hade planerat.
Sagt och gjort fram med grillen. Eftersom grannen till Mia va borta så "lånade" vi hans utebord att ställa grillen på. Mia bor 1 trappa upp och delar liksom balkong med grannen. Att grilla nere på backen hade vi inte lust till. Det va bara ett problem....vi tog inte bort själva papperskartongen som grillen ligger i.....ha ha. Det rök över hela området och lågorna flammade. Kartongen började självklart att brinna ...det hade kunnat sluta illa eftersom bordet vi använde va av plast. Men Mia räddade upp situationen coh gjorde en utryckning. Hon fick bort den brinnande kartongen och då  blev det snart en fin grillglöd!!! Tur för Melin, för han hade brandkårsjouren och det hade ju varit lite pinsamt om vi hade blivit tvugna att ringa efter honom...ha ha! Skall tilläggas att vi hade faktiskt en plåt under grillen så bordet är helskinnat! Nej, det är bättre när vi är hos Annelie och Anders sköter själva grillningen. Då kan vi tjejer lugnt sitta och smutta i vinglaset och inte bekymmra oss om något annat.
Vi fortsatte kvällen ner till Fyren där det var karaoeke ???   hm stavas det så tro?  Nej det får bli  som Lena skriver: K-ÅKE......
Det va jävligt lite folk ute i Trosa igår men vi skrattade och skämtade ändå och hade en riktigt trevlig kväll.
En sak kunde vi konstatera i alla fall. Sommaren är på väg att lida mot slutet. Mörkt och kallt  när man cyklar hem på Trosas övergivna gator. Fast det är klart, det är ju faktiskt den 1:a augusti idag och man får ju hoppas på att det fortfarnde finns en chans till lite sol och värme.


" Lev som om varje dag vore den sista...."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0