Stadsloppshelg i Trosa

Det är nu söndag morgon efter den helgen som folket i Trosa går man ur huse. Med andra ord årets folkfest har gått av stapeln. Det ett lugn som vilar över vår lilla stad denna morgon. Alla tar nog igen sig efter en hektisk helg. Det ända ljud som hörs nu är måsarnas eviga skrik. Varör tappar dom aldrig rösten.....

Fredagen var en mycket trevlig fredag. Sol och värme och en massa glada människor. Vi började med en grillkväll nere hos familjen Melin. Där är det alltid trevligt att sitta. Anders o Annelie ser till att man trivs och är alltid så gästvänliga.
Efter en god middag med svalkande rosévin i stora glas så var det då dags att gå ut på gatan för att heja fram löparna. Agge o jag spejade speciellt efter hennes son Packe. Agge med plakatet i luften.  Efter loppet så var det dags för vårat "gatlopp"....ha ha. Det gäller att vara snabb över till andra sidan innan det blir långa köer till krogarna. Vi stack blixtsnabbt över till Fyren...puh....bara att glida in och bord fick vi också. Tyvärr inomhus där värmen var slående. Men man kan ju inte få allt här i världen. CoverUp spelade och snart så var det trängsel både på dansgolvet och i baren.Kvällen hann övergå både till kväll och morgon innan huvudet hamnade på kudden!

På lördagen var det så dags får det årliga derbyt mellan Trosa-Vagnhärads veteraner i fotboll. Vi dukade upp en picknic bestående av ostar, kex, jordgubbar och revbensspjäll. Man blir så törstig i värmen och allt hejande så en o annan öl slank också ner. Vi hade det jättemysigt där på vår filt i gräset. Matchen slutade 1-1. Agge och jag tog våra cyklar för att ta en svalkande dryck i skuggan uppe på Sportbaren. Även Mia och hennes ständige följeslagare Torre hittade dit.
Där blev vi sittande nån timme eller två innan det var dags att dra vidare. Nästa anhalt hamnen för att kolla in folket . Innan jag cyklade hem blev det pizza o öl. På natten gick jag och mötte Elin. För som alltid när det är roligt så händer det tråkiga saker också. En av Elins kompisar råkade riktigt illa ut natten till lördagen och efter det så vill jag absolut inte att Elin tassar hem själv på gatorna i vår lilla stad sent på kvällarna.
Idag så blir det bara att ta det lugnt och plocka lite här hemma. Det ser ut som om en tornado dragit förbi.
I eftermiddag skall vi även se till så att Nicklas kommer upp till tåget eftersom han skall hem till Malmö igen.

"Ta vara på de lyckliga stunderna"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0