Äntligen farmor....

Idag har det skett! Runt 8-tiden i morse så kom HON ut 10 dar för sent! Jag har nog inte riktigt fattat det ännu men hux flux så är JAG farmor. En ganska skön känsla faktiskt. Men jag är ju sååååååå nyfiken att se henne på riktigt. Imorgon kommer jag att få hålla i henne och lukta på henne. Mmmmmmm vad jag har längtat.
Jag kände på mig i går kväll att det skulle bli nu. När jag sökte dom i går så fick jag inget svar. Jag hade ju bett Jonas o Jossan att inte ringa mig när dom åkte in utan först när det va klart. Ja men tänk er själva, om jag hade fått vetskap om att dom va på BB och timmarna gick. Jag hade ju varit så uppskruvad och tyckt att det aldrig blev klart. Men så 08:16 så pep det till i min telefon, MMS.
Vad händer tror ni? Jag kunde inte öppna det!!!! Fatta min frustration. Jag stod utanför jobbet o rökte när det kom. Jag sprang in , upp för trapporna och ropade på Jocke ( det är han som är vår datakille) Hjälp mig!! Han kunde öppna bilden på datan och där kom HON fram! Världens sötaste så klart. Hon var bara några minuter gammal. Nu finns hon som bakgrundsbild på min jobbdata så jag kan titta på henne hela tiden! Jag kallar henne fortfarande för "hon" eftersom inget namn ännu är bestämt. Ha ha...vi  alla blev nog lite tagna på sängen för vi trodde på  en kille!
En tanke som har slagit mig med att bli farmor: Måste jag bli lite mer vuxen nu???  Hm.......nä jag tror inte det va?? Det låter bara ganska vuxet  men jag tror att jag har v'äldigt svårt att ändra mitt beteende. Man ska ju trivas oxå!!

"Små barn trampar på ditt knä, stora på ditt hjärta. "

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0